“Ανοίξαμε το δικό μας stegno για να έχουν τα παιδιά μας μια καλύτερη ζωή!”

Ο Χρήστος και Γιώτα Ράνγκα εδώ και ένα μήνα έχουν το δικό τους κατάστημα stegno στο Παγκράτι. Αν και 2 προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, αποφάσισαν να επενδύσουν στην πρόταση stegno ώστε να έχουν καλύτερο εισόδημα, να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά τους αλλά και να βρουν εκείνα, στη συνέχεια, μια έτοιμη επιχείρηση. Άλλωστε το stegno είναι η καλύτερη επιλογή για family business.

Μιλώντας στο FRANCHISE SUCCESS, δηλώνουν και οι δυο ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι με την απόφαση τους.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

Μας ενδιέφερε ο χώρος των καθαριστηρίων γιατί θέλαμε να ανοίξουμε μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία θα απασχολούμασταν οι ίδιοι. Επενδύοντας σε ένα δίκτυο franchise, ξέραμε ότι θα έχουμε κάποιον δίπλα μας να μας καθοδηγήσει, να μας συμβουλεύσει, να μας εκπαιδεύσει. Ανοίγοντας ένα κατάστημα franchise, “παίρνεις” ένα έτοιμο, δοκιμασμένο κατάστημα που είναι ήδη αναγνωρίσιμο και μπορεί πιο εύκολα να αποφέρει καρπούς από κάτι που ξεκινάει τώρα.

Γιατί επιλέξατε το stegno;

Πρώτα από όλα γιατί το δίκτυο του stegno είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καθαριστηρίων στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία και γνώσεις στο χώρο. Γνώση που διοχετεύουν στο νέο συνεργάτη μέσω εκπαίδευσης. Επίσης παρατηρήσαμε ότι η εταιρεία και όλα τα καταστήματα έχουν στηθεί με σωστές βάσεις. Και σίγουρα τα stegno προσφέρουν στον καταναλωτή καινοτόμες, ποιοτικές υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά.

Πριν καταλήξετε στην τελική σας απόφαση κάνετε κάποια ερεύνα; Απευθυνθήκατε σε κάποια εταιρεία συμβούλων;

Ήρθαμε σε επαφή με την THE FRANCHISE CO., η οποία μας βοήθησε να πάρουμε την τελική μας απόφαση. Ήμασταν ανάμεσα, σε 2-3 κατηγορίες αλλά οι σύμβουλοι της εταιρείας δίνοντας βάση στις ανάγκες μας και στα θέλω μας, μας καθοδήγησαν ώστε να κάνουμε την σωστή επιλογή. Η εταιρεία μας έδωσε όλες τις πληροφορίες, για την πρόταση stegno, σε θεωρητικό επίπεδο αλλά στην συνέχεια είδαμε και πρακτικά να συμβαίνουν μπροστά μας. Επισκεφτήκαμε καταστήματα της αλυσίδας, μιλήσαμε με άτομα που έκαναν και εκείνα το βήμα να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, λύσαμε όλες μας τις απορίες και είδαμε ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με την απόφαση τους.

Ποια ήταν η διαδικασία από την στιγμή που πήρατε την απόφαση και μέσα σε πόσο χρόνο ήταν έτοιμο το κατάστημα σας;

Αρχικά προτείναμε την περιοχή της Καισαριανής για το άνοιγμα του νέου καταστήματος. Ψάχναμε για χώρο και δεν βρίσκαμε. Η εταιρεία τότε μας ενημέρωσε για την διαδικασία μετασχηματισμού ενός υπάρχοντος καθαριστηρίου στο Παγκράτι. Έτσι κερδίσαμε χρόνο αλλά και πελατεία. Το κατάστημα μας μέσα σε 20 μέρες ήταν έτοιμο για λειτουργία. Ξεκινήσαμε και οι 2 εκπαίδευση ώστε να μάθουμε πως λειτουργεί ένα κατάστημα stegno ώστε και εμείς να μπορούμε να προσφέρουμε με σωστό τρόπο την εμπειρία stegno. Επίσης, οι εταιρεία μας έστειλε, 2 έμπειρα άτομα ώστε να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν, μέχρι να είμαστε και εμείς τελείως άνετοι.

Ποιες είναι οι ανάγκες του κοινού σήμερα και τι σχόλια δέχεστε;

Το κοινό έχει ανάγκη αυτή την περίοδο, να νιώθει ασφάλεια. Θέλει να ξέρει ότι τα ρούχα του, τα παπλώματα του καθαρίζονται σωστά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μας φέρνουν ολοκαίνουργια ρούχα και σεντόνια για να τα πλύνουμε πριν τα χρησιμοποιούμουν. Στην περιοχή δεν γνωρίζουν όλοι το brand αλλά δείχνουν ενδιαφέρον στο να μας μάθουν και να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες μας. Ήδη δεχόμαστε πολύ καλά σχόλια και όλοι μιλούν για το υπέροχο άρωμα του απορρυπαντικού μας.

Γνωρίζετε ότι το δίκτυο stegno αναδείχτηκε ως Gold Winner στα The Franchise Success awards 2021 στην κατηγορία Franchise Responsibility; Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Η εταιρεία επενδύει στην δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους συνεργάτες και το βλέπουμε στην πράξη αυτό. Το δίκτυο stegno είναι μια μεγάλη οικογένεια. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι μπορούμε να στηριχτούμε στην εταιρεία και ότι υπάρχει ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Επίσης, βλέπουμε ότι η ίδια εταιρεία ενδιαφέρεται για εμάς και για την πορεία του καταστήματος. Και βέβαια δίνει βάση και στη δική μας άποψη ρωτώντας τη γνώμη μας για τις επόμενες κινήσεις.

Η επιθυμία σας να ανοίξετε ένα δικό σας κατάστημα έχει γίνει πραγματικότητα. Πως αισθάνεστε για αυτό;

Είναι πολύ αρχή και έχουμε λίγο άγχος ωστόσο νιώθουμε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που έχουμε αποκτήσει το δικό μας κατάστημα.